Терапия с наносеруми

В нанотехнологията се използват диамантени микрочастици, които вкарват активните съставки в дермата без допълнителни апарати и това прави тяхната употреба много лесна и ефикасна. Те са алтернатива на лифтинга за лице и са сами по себе си неинвазивна мезотерапия.

  • * Nano age anti aging

Благодарение на хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло (20 – 50 000 Da), NANO AGE подобрява биодинамичните свойства на кожата. Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло осигурява по-добър транспорт на хранителните вещества до клетките на кожата. Тя увеличава обема си при контакт с вода, което позволява на молекулата да стане по-резистентна на налягане. Кожата е по-еластична и тонизирана. Хиалуроновата киселина намалява трансепидермалната загуба на вода, и по този начин тя остава в кожата.

  • * Nano pure rejuvenation

Съдържа магнезиев аскорбил фосфат, който е силен антиоксидант. Чрез потискане на свободните радикали, NANO PURE предпазва кожата от уврежданията предизвикани от слънцето и позволява по-бързото и(с ударение) възстановяване. Еластичността на кожата зависи от количеството колагенови влакна, които намаляват с напредването на възрастта. Това води до изтъняване на кожата и загуба на нейната еластичност. NANO PURE коригра тези несъвършенства чрез увеличаване синтеза на колаген. NANO PURE намалява активността на тирозиназата, като по този начин се потиска образуването на меланин. Така се постига изравняване на цвета на кожата и избелване на тъмните петна.

  • * Nano white whitening

Комбинация от 3 активни съставки: 15% аскорбинова киселина (Vit.C), 2% алфа-арбутин, 0,1% екстракт от женско биле. Тези активни съставки потискат свръхпроизводството на меланин (избелващ ефект), предпазват кожата от слънчевите увреждания и имат силен антиоксидантен ефект.

Обратно към Терапии