24К Златна терапия

Пакетна терапия за лице от пет процедури, предназначена да обнови и регенерира зрялата кожа и да възстанови нейния блясък, блясъка на златото. Пакетът, който ние в козметично студио Тонус Джи, предлагаме съдържа следните продукти:

  • * Фаза 1А: Диамантен пилинг

Ексфолиращ скраб, комбинация от физични ексфолианти (диамантен прах и диамантени кристали) и химични вещества (лактобионова киселина), който нежно отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и съществременно подпомага избелващите, противовъзпалителните и омекотяващите свойства на приложените след него продукти.

  • * Фаза 1Б: Деликатен гел след пилинг

Деликатен гел след пилинг. Изключително нежен гел с почистващи и омекотяващи активни вещества, който се прилага върху диамантения пилинг. При втриване на гела в кожата се получава нежна пяна, която разтваря замърсяванията и почиства кожата.

  • * Фаза 2: Златни листа

Козметични листа от 24К чисто злато, които се нанасят директно върху кожата и се напояват с Gold Concentrate (Златен концентрат).

  • * Фаза 3: Златен концентрат

Маслен разтвор с регенериращи, анти-оксидантни и стягащи свойства, който осигурява на кожата допълнителна здравина и блясък, благодарение на златните микрочастици в него.

  • * Фаза 4: Стягаща и витализираща маска

Стягаща и витализираща маска, която при смесване с вода образува кремообразна смес с филмогенни стягащи свойства. След прилагане на маската кожата е опъната, с копринена мекота и блясък.

  • * Фаза 5: Крем със злато

Подхранващ крем с богата текстура, предназначен за завършващия масаж. Съдържа чисто злато и активни вещества, които витализират и защитават кожата с часове.

Обратно към Терапии