Прекрасни естествени мигли? Да, вече и в Козметичен салон Тонус Джи!

С новото попълнение в процедурите на Козметичен салон Тонус Джи ще забравите за ежедневното поставяне на спирала, а именно поставяне на мигли косъм по косъм.

Да, както и звучи, процедурата изисква повече време и тъпрение, защото се работи се с копринени косъмчета, които се поставят чрез медицинско лепило върху всеки косъм на клиентката. Ефектът е поразителен, постига се сгъстяване и клиентката няма нужда от спирала. Очите се подчертават и дамите изглеждат с прекрасни естествени мигли. Единственото, което трябва да се спазва – да се предпазват от омазняване, защото лепилото се поврежда. Трайността е около три седмици, след което е необходима поддържаща процедура, която цели попълване на падналите косъмчета.

Нова процедура в Тонус Джи

Новост в салона ни е биорезонансната диагностика. Това е метод, който използва електромагнитни трептения от самия пациент като информация за диагностика и лечение на заболяванията му. С тази диагностика бързо може да се разбере каква е причината за определено заболяване. Тя е най-сигурният метод за лекуване без странични ефекти. Установяват се както физически, така и психо-емоционални проблеми. Можете да се възползвате от безплатния тест на Баховите капки, които успешно се съчетават с този холистичен подход.

Изследването се извършва от психолог-консултант Мариела Маринова.

Продуктите на MARGARITA BIARRITZ

Обичаме да ви изненадваме с нови процедури, надяваме се да го знаете. Този път това е ароматерапия на лице и деколте, която е съставена от демакияж, ензимен пилинг, серум, масаж с восък и масла, маска, крем. Особеното в тази процедура са продуктите, а те са на френската козметика на MARGARITA BIARRITZ. Позволяват премоделиране на кожата отвътре и коригиране на типичните дефекти, произтичащи от загубата на теглото, включително стрес.
В Козметичен салон Тонус Джи за момента работим с:
Пилинг-маска с плодови ензими: дълбоко почиства кожата и я обновява. Подобрява структурата, регенерира кожните клетки и подобрява общото качество на кожата.  Отстранява замърсявания и излишъци от подкожна мазнина. Придава на кожата гладкост и копринена мекота, изравнява кожния тен. Активни съставки: плодова пудра съдържаща растителни ензими с кератолитична активност; каолин който тонизира кожата, деликатно ексфолира и предотвратява размножаването на вредните бактерии по кожата; папаин който е полипептид; бромелаин който е смес от високомолекулни гликопротеини. Не съдържа аромати. Няма сезонни противопоказания. Подходяща дори за силно чувствителна, стресирана и дехидратирана кожа.
Ароматизирана свещ: след разтапяне на восъка с него се извършва масажната процедура. Масажната свещ не съдържа парафин, използват се соев и пчелен восък; съдържа и кокосово масло.
През месец ЮЛИ аромотерапията е измежду нашите промоции, можете да я изпробвате на изключително изгодна цена, очакваме ви!

Нова терапия с екстракт от охлюв в Тонус Джи

Почти всеки месец освен промоциите, който ви предлагаме, въвеждаме и по някоя нова процедура. Точно днес на първи юни, за да останете с прекрасна кожа като на дете, ви представяме терапия с екстракт от охлюв. Тя възстановява нежността и блясъка на кожата и показва забележителни резултати в борбата с бръчките и при възстановяване на увредена от акне или изгорена кожа. Това е серия с екстракт от секрети на охлюви в комбинация с натурални съставки за експресна клетъчна регенерация с видим ефект върху кожата. Секретът от охлюви е серум на младостта, съдържащ алантоин, колаген, еластин, естествена гликолова киселина и натурални антибиотици – с мощно успокояващо действие. 

SHE лак, SPA маникюр, маникюр и педикюр за мъже

Маникюр и педикюр с SHE лак, мъжки маникюр и педикюр, SPA маникюр с козметика на SNB – това са новите процедури, за всички, които обичат да поддържат своите нокти красиви. Заповядайте при нас и се доверете на нашите специалисти.

За повече информация и запазване на часове, ви очакваме на нашите телефони или на познатият адрес! Заповядайте! Може да намерите пълният списък и ценоразпис на тези процедури в таблицата по-долу, а на всички останали – на този линк.

МАНИКЮР

 

Лак

 
Маникюр с лак

12

Мъжки маникюр

10

Лак

2-5

Декорация - 1бр.

1

UV топ лак /съхне за 60 сек./

3

Френски лак

5

Маникюр + She лак

24

SPA маникюр SNB

20

Терапии

 
Терапия за избелване на ръце

15

Парафинова терапия на ръце

15

Пилинзи

 
Химичен пилинг на ръце

20

Пилинг на ръце

25

ПЕДИКЮР

 

Лак

 
Педикюр с лак

18

Мъжки педикюр

15

Лак

2-5

Декорация - 1бр.

1

UV топ лак /съхне за 60 сек./

3

Френски лак

5

Педикюр + She лак

27

Терапии

 

Пилинзи

 
Химичен пилинг на крака

25

Процедурите за маникюр и педикюр се завърнаха при нас!

За всички, които обичат да поддържат своите нокти, екипът на Тонус Джи е подготвил приятна изненада. Редом с многобройните терапии, масажи и глезотийки за вашето лице и тяло, в нашия салон се завърнаха процедурите МАНИКЮР и ПЕДИКЮР.

Нуждаете се от професионално нанесен лак или оформяне на ноктите? Заповядайте при нас и се доверете на нашите специалисти. Можете да избирате между стандартен, френски или невероятният бързосъхнещ UV лак. Но не всичко се ограничава до лака естествено, предлагаме ви и няколко терапии както за вашите ръце, така и за вашите ходила, между които – химичен пилинг на ръце или крака, парафинова терапия за ръце, терапия за избелване на ръце.

За повече информация и запазване на часове, ви очакваме на нашите телефони или на познатият адрес! Заповядайте!

Може да намерите списъка и ценоразписа на тези процедури в таблицата по-долу, а на всички останали – на този линк.

МАНИКЮР

 

Лак

 
Маникюр с лак

12

Мъжки маникюр

10

Лак

2-5

Декорация - 1бр.

1

UV топ лак /съхне за 60 сек./

3

Френски лак

5

Маникюр + She лак

24

SPA маникюр SNB

20

Терапии

 
Терапия за избелване на ръце

15

Парафинова терапия на ръце

15

Пилинзи

 
Химичен пилинг на ръце

20

Пилинг на ръце

25

ПЕДИКЮР

 

Лак

 
Педикюр с лак

18

Мъжки педикюр

15

Лак

2-5

Декорация - 1бр.

1

UV топ лак /съхне за 60 сек./

3

Френски лак

5

Педикюр + She лак

27

Терапии

 

Пилинзи

 
Химичен пилинг на крака

25

Какво прави апаратът GK4 специален?

Козметиката и препаратите имат ограничено въздействие. Това е причината за огромния интерес към типовете третирания, при които е възможно “трансдермалното” проникване на препаратите.

Технологиите за третирането с дълбок ефект канализират съчетаните съставки дълбоко в кожата за постигане на максимални резултати, които отговарят на индивидуалните нужди!

GK4 е ново технологично постижение за професионално приложение в областта на козметиката. Третиранията, които се извършват посредством GK4, съчетават три технологии за третиране с дълбок ефект и концентрирани гелове, които съдържат активни съставки за интензивно и дълготрайно регенериране на кожата. ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ →

Тотална детоксикация

КЛИНОВИТ (ЗЕОЛИТ) ПДФ Печат Е-мейл

Специфика:

На микроскопско ниво минералът формира скелет със структура, наподобяваща пчелна пита. Тази структура му осигурява електрично реактивна повърхност от над 450 кв.м. на грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност клиноптилолитът да привлича и задържа катийони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Безкрайно благодатна тема за учените е да изследват защо водата, обработена с клиноптелолит, нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Жителите на Източните Родопи употребяват йонизирана с клиноптилолит вода и не познават болести като язва, гастрити, колити, проблеми на сърдечно съдовата и нервната система. И още нещо – никой от тях не е чувал за инфаркт или инсулт.

Приложение: ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ →

Знаете ли какво е Трансфер фактор?????

За много от нас става очевадно, че въпреки големите постижения на съвременната медицина, в последното време хората са по-болни, отколкото преди. И главната причина за това се крие в областта на имунитетa. Освен това, по-възрастните хора имат един куп заболявания, защото с течение на годините имунната система отслабва (към 50 години тя намалява поне 5 пъти, а по-нататък – още повече). Много хора смятат, че това трябва да бъде така. Но това не е вярно! Просто трябва да се даде на тази система качествена информация, за да се преовърнат тези години на живот в така наречените „златни години”.

С помощта на една малка молекула, коята се нарича Трансфер Фактор, можете да подобрите здравето си така, че да се чувствате жизненни, здрави и бодри независимо на каква възраст сте.

Какво е Трансфер Фактор ВИЖ ЦЯЛАТА СТАТИЯ →

Какво да направите за себе си, ако сте на 30?

Когато вече сте тръгнали към четвъртото си десетилетие, време е  да започнете с първите промени.

1. Спрете вредите от слънцето!

Ако до сега  не сте избирали кремове със SPF – време е! Обръщайте внимание на UVA и UVB филтри, независимо от сезона тези лъчи са все по-опасни. Освен опасността от изгаряне, рак на кожата и слънчеви алергии, тези лъчи са врагове и на младежки изглеждащата кожа – предизвикват бръчки.

2. Веднъж за винаги откажете цигарите!

Ако успеете  да откажете цигарите още докато сте на 30, ще минимизирате вредните последици в дългосрочен план. Освен всичко друго, което ни е добре известно, пушачите остаряват бързо.

3. Кажете сбогом на мазната кожа!

Колкото повече остаряваме, толкова по-малко мазнина произвежда кожата ни. Ако до сега сте имали проблем с Т-зоната вече няма за какво да се притеснявате. Ако вашата кожа до сега е била суха, започнете с употребата на специални нощни кремове.

4. Околоочен крем!

Ако до сега сте смятали, че нямате нужда от такъв тип крем, сте грешили. Спешно трябва да си купите такъв и да го ползвате сутрин и вечер!